book5
Ondertitel:
Praktijksituaties en opgaven
Auteurs:
A.J. Gelijnse, H.H. van ’t Hag, A.E.J. Kok, P.J. Smit FC
Taal:
Bindwijze:
paperback
Druk:
1ste
ISBN:
9789081682947
Prijs:
€ 14,95
Direct bestellen
Samenvatting:
Tijdens het samenstellen van het Handboek Financiële functie bij gemeente en provincies bleek er behoefte te bestaan aan een praktijkboek, waarin naast de boekhoudkundige basisbegrippen en de werking van het gemodificeerd stelsel van baten en lasten bij gemeenten en provincies, ook wordt...

Tijdens het samenstellen van het Handboek Financiële functie bij gemeente en provincies bleek er behoefte te bestaan aan een praktijkboek, waarin naast de boekhoudkundige basisbegrippen en de werking van het gemodificeerd stelsel van baten en lasten bij gemeenten en provincies, ook wordt ingegaan op praktijksituaties.

Ten behoeve van, in eerste aanleg, docenten en studenten is daarom een aantal praktijkopgaven opgenomen die zijn voorzien van uitwerkingen. Hoofdstuk 2 bevat een technische uiteenzetting van de algemene beginselen van de financiële administratie; bij dit hoofdstuk behoren geen opgaven en uitwerkingen. De auteurs achten de kring voor wie zij het boek hebben samengesteld echter breder. Dit boek is eveneens bestemd voor praktijkmensen die zijn belast met het dagelijks comptabele werk.

Van belang is dat dit boek niet op zichzelf staat; veelal zal een bepaalde problematiek moeten worden bezien met behulp van dit Praktijkboek, het Handboek alsmede de diverse publicaties van de commissie BBV.

Meer Minder

Boekinformatie

Auteurs:
A.J. Gelijnse, H.H. van ’t Hag, A.E.J. Kok, P.J. Smit FC
ISBN:
9789081682947
Omvang:
50 pagina's
Vakgebied:
Financieel
Beschikbaar:
2013
Prijs:
€ 14,95

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Coverafbeelding_concept

Vraag de catalogus aan

Bent u geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op uw gemak ons aanbod.

Direct aanvragen