Boekverkopers

De boekhandels vormen een belangrijke schakel tussen de uitgever en de studenten of cursisten van de verschillende opleidingsinstituten. Al onze boeken zijn te vinden in CB Online.

Wilt u rechtstreeks zaken met ons doen of bent u ge├»nteresseerd in een bezoek van Concept aan uw boekhandel, neem dan contact op met de uitgever. U kunt zich ook abonneren op onze nieuwsbrief, zodat u snel op de hoogte bent van nieuwe uitgaven en herzieningen.

Concept uitgeefgroep is een kleine uitgeverij van educatieve studieboeken. Doordat wij zo klein zijn staan wij in nauw contact met onze auteurs en er is dan ook veel mogelijk. Een signeersessie of een persoonlijke ontmoeting of workshop met de auteurs is mogelijk voor docenten die interesse hebben. Graag komen wij in contact met docenten van het vakgebied waarvoor deze titels geschikt zijn. U kent deze personen wellicht. Wij horen graag welke docenten dit zijn zodat wij eventueel een beoordelingsexemplaar kunnen toesturen en meer informatie kunnen geven. Indien u flyers van de boeken wilt ontvangen dan kunnen wij daarook voor zorgen.

Uiteraard kunt u ons gerust bellen of mailen voor meer informatie.

Ook wanneer het assortiment in uw winkel voornamelijk is gebaseerd op de boekenlijst zijn de uitgaven van Concept interessant zijn om in uw winkelassortiment op te nemen. Deze titels zijn bijzonder interessant voor studenten en kunnen mogelijk aanvullende verkoop generen. Twijfel niet en zet u deze boeken ook in het schap.

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen