Informatie voor docenten

De boeken van Concept uitgeefgroep

In de Concept uitgeefgroep-filosofie hoort een studieboek binnen de drie-eenheid docent-opleiding-student te passen. De lessen worden vormgegeven door de docent, waarbij de boeken van Concept uitgeefgroep als doel hebben de rol van de docent te versterken.

De boeken zijn sterk op de praktijk gericht, doordat ze naast essentiële theoretische kennis uitgebreide cases bevatten die de kennis voor studenten direct toepasbaar maakt in hun werkomgeving. Ook worden studenten uitgedaagd zich verder te verrijken, doordat ieder hoofdstuk in het boek een interessante verdieping kent.

De boeken van Concept uitgeefgroep zijn daarnaast uitstekende naslagwerken, doordat ze een duidelijke inhoudsopgave en een compleet trefwoordenregister bevatten.

Alle voordelen op een rij:

  • Het vakgebied objectief en gestructureerd in kaart gebracht, waarbij de theorie wordt behandeld vanuit diverse invalshoeken
  • Herkenbare voorbeelden en praktijksituaties
  • Goede balans en koppeling van theorie en praktijk
  • Theorie geplaatst in het kader van de praktijk
  • Heldere uitleg voorzien van illustratieve elementen
  • Aantrekkelijk geschreven teksten
  • Alle bronnen zijn conform de meest recente APA-richtlijnen vermeld
  • Uitstekend naslagwerk
  • PowerPoint-presentatie ter ondersteuning

Exclusief: aanvullende PowerPoint-presentaties

Om u als docent nog verder te ondersteunen, biedt Concept uitgeefgroep bij elk boek een bijbehorende PowerPoint-presentatie aan, die de kernelementen, figuren en tabellen uit het boek bevat. U kunt deze afbeeldingen gebruiken in de lessen of voor studiemateriaal dat u zelf ontwikkelt ter ondersteuning bij de lessen. U kunt per e-mail de presentatie bij het door u gebruikte boek opvragen.

Aanvragen beoordelingsexemplaar

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoekt u boeken die goed aansluiten bij de opleidingen waarvoor u verantwoordelijk bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor u de juiste keuze zijn, kunnen wij u een beoordelingsexemplaar toesturen.

Docenten die overwegen om het lesmateriaal van Concept uitgeefgroep te gaan gebruiken bij hun onderwijsactiviteiten, kunnen een beoordelingsexemplaar aanvragen. U betaalt dan 20% van de verkoopprijs en de verzendkosten.

U kunt een beoordelingsexemplaar vragen op de detailpagina's per boek.

Samen werken aan beter onderwijs

Als docent heeft u een belangrijke rol in het vormgeven van het onderwijs. Bij Concept uitgeefgroep zijn we dan ook erg geïnteresseerd in wat u van onze boeken vindt en hoe wij deze nog verder kunnen verbeteren. Voor suggesties of het doorgeven van onjuistheden kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Vraag de catalogus aan

 

 Bent u geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op uw gemak ons aanbod.

Direct aanvragen