Effectieve-Management-ondersteuning
Ondertitel:
Praktische tools voor de managementassistent en secretaresse: van archief tot zakenbrief
Auteurs:
Els Snoek, Marieke Gerritsen … Meer
Bindwijze:
Gebonden
Druk:
2e druk, 2016
ISBN:
9789491743412
Prijs:
€ 47,95
Direct bestellen
Samenvatting:
In iedere organisatie kom je ondersteunende functies tegen. De werkzaamheden in zo'n functie zijn zo divers dat je over veel verschillende competenties moet beschikken. In dit boek komen ze allemaal aan bod.Je leert je vaardigheden te verbeteren op het gebied van archiveren, vergaderingen en evenementen organiseren en projectman...

In iedere organisatie kom je ondersteunende functies tegen. De werkzaamheden in zo'n functie zijn zo divers dat je over veel verschillende competenties moet beschikken. In dit boek komen ze allemaal aan bod.

Je leert je vaardigheden te verbeteren op het gebied van archiveren, vergaderingen en evenementen organiseren en projectmanagement en krijgt beter inzicht in jouw positie in de organisatie. Ook leer je beter met werkdruk en stress om te gaan en krijg je op een begrijpelijke manier uitgelegd hoe je declaraties en andere financiële zaken verwerkt.

In het hele boek staan voorbeelden, praktijksituaties, tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Na het lezen van dit boek zul je merken dat je efficiënter gaat werken.

Ieder hoofdstuk heeft een herkenbare indeling:
- Uit de praktijk: een beschrijving van een herkenbare situatie op de werkvloer.
- Toolbox: handige theorie en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.
- Zo kan het ook: een vernieuwde blik op de praktijksituatie.
- Vragen: prettig om te controleren of je alles hebt begrepen en onthouden.

Meer Minder

Boekinformatie

Els Snoek, Marieke Gerritsen, Johan van Kooten, Wilma Vrijs
ISBN:
9789491743412
Omvang:
233 pagina's
Vakgebied:
MBO boeken
Prijs:
€ 47,95
Auteurs
DR4A5862

Els Snoek

Els Snoek is sinds 1985 zelfstandig ondernemer op het gebied van managementondersteuning. Vanaf 2001 verzorgt zij opleidingen en trainingen voor zowel het particuliere onderwijs als voor het bedrijfsleven, profit en non-proift. Vanuit haar vakgebied zijn deze voornamelijk gericht op managementondersteuners en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt zij administraties van een aantal (inter-)nationale organisaties.

IMG_5516

Marieke Gerritsen

Marieke Gerritsen werkt als zelfstandig tekstschrijver en communicatietrainer. Een combinatie die ze niet alleen heel erg leuk vindt, maar die haar ook sterker maakt als schrijfster van lesmateriaal. Na haar studie Nederlandse taal en letterkunde heeft ze gewerkt als docent, opleidingsconsultant en programmamanager. En overal was ze 'de vrouw van de lekkere teksten'. Want daar is ze goed in: het schrijven van pakkende, sprekende en vlotte teksten.

Johan

Johan van Kooten

Johan van Kooten (1952-2016) was directeur/eigenaar van Doeltreffend Advies en Training. Daarnaast was hij als (NIMA-C) scriptiebegeleider werkzaam voor onder andere NCOI en SRM. 

wilma_website

Wilma Vrijs

Wilma Vrijs is taalkundige, bedrijfskundige en opleidingskundige. Ze heeft ruime ervaring in het schrijven van cursusmateriaal voor het beroepsonderwijs, in het geven van opleidingen en in het leiden van projecten.

Aanvullend

Voor aanvullend materiaal kan je een e-mail sturen naar info@conceptuitgeefgroep.nl

Wellicht ook interessant voor u

Personeel, dat werkt!

Peter Jacobs

€ 49,95

Commerciële vaardigheden

Johan van Kooten

€ 40,95

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen