Effectieve-Management-ondersteuning
Ondertitel:
Praktische tools voor de managementassistent en secretaresse: van archief tot zakenbrief
Auteurs:
Els Snoek, Marieke Gerritsen … Meer
Taal:
Bindwijze:
Gebonden
Druk:
2e druk 2016
ISBN:
9789491743412
Prijs:
€ 47,95
Direct bestellen
Samenvatting:
Ze werken in iedere organisatie, de managementondersteuners. Een functie waarvoor veel competenties worden gevraagd, omdat de werkzaamheden erg divers zijn. In Effectieve managementondersteuning komen ze allemaal uitgebreid aan bod. Aan de hand van duidelijke voorbeelden, vele pra...

Ze werken in iedere organisatie, de managementondersteuners. Een functie waarvoor veel competenties worden gevraagd, omdat de werkzaamheden erg divers zijn. In Effectieve managementondersteuning komen ze allemaal uitgebreid aan bod. Aan de hand van duidelijke voorbeelden, vele praktijksituaties en tips leert de student zijn vaardigheden te verbeteren op het gebied van archiveren, vergaderingen, evenementen organiseren en projectmanagement. Ook komt het omgaan met werkdruk en stress aan bod en legt het boek op een begrijpelijke manier uit hoe  declaraties kunnen worden verwerkt.

Meer Minder

Boekinformatie

Els Snoek, Marieke Gerritsen, Johan van Kooten, Wilma Vrijs
ISBN:
9789491743412
Omvang:
233 pagina's
Vakgebied:
MBO boeken
Beschikbaar:
2016
Prijs:
€ 47,95
Auteurs
DR4A5862

Els Snoek

Els Snoek is sinds 1985 zelfstandig ondernemer op het gebied van managementondersteuning. Vanaf 2001 verzorgt zij opleidingen en trainingen voor zowel het particuliere onderwijs als voor het bedrijfsleven, profit en non-proift. Vanuit haar vakgebied zijn deze voornamelijk gericht op managementondersteuners en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast verzorgt zij administraties van een aantal (inter-)nationale organisaties.

IMG_5516

Marieke Gerritsen

Marieke Gerritsen werkt als zelfstandig tekstschrijver en communicatietrainer. Een combinatie die ze niet alleen heel erg leuk vindt, maar die haar ook sterker maakt als schrijfster van lesmateriaal. Na haar studie Nederlandse taal en letterkunde heeft ze gewerkt als docent, opleidingsconsultant en programmamanager. En overal was ze 'de vrouw van de lekkere teksten'. Want daar is ze goed in: het schrijven van pakkende, sprekende en vlotte teksten.

Johan

Johan van Kooten

Johan van Kooten (1952-2016) was directeur/eigenaar van Doeltreffend Advies en Training. Daarnaast was hij als (NIMA-C) scriptiebegeleider werkzaam voor onder andere NCOI en SRM. 

wilma_website

Wilma Vrijs

Wilma Vrijs is taalkundige, bedrijfskundige en opleidingskundige. Ze heeft ruime ervaring in het schrijven van cursusmateriaal voor het beroepsonderwijs, in het geven van opleidingen en in het leiden van projecten.

Aanvullend

Voor aanvullend materiaal kunt u een e-mail sturen naar info@conceptuitgeefgroep.nl

Wellicht ook interessant voor u

Personeel dat werkt!

Peter Jacobs

€ 47,40

Commerciële vaardigheden

Johan van Kooten

€ 40,95

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Vraag de catalogus aan

 

 Bent u geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op uw gemak ons aanbod.

Direct aanvragen