Schrijf Standaard
Ondertitel:
Raadgever bij taalkwesties
Auteurs:
M. de Groot en H. Houët
Bindwijze:
Gebonden
Druk:
2e
ISBN:
9789491743221
Prijs:
€ 15,40
Direct bestellen
Samenvatting:
Hoe zit het nu precies met de d's en de t's in werkwoorden? Wanneer schrijft men woorden aan elkaar? Wat zijn de regels voor hoofdlettergebruik? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen is makkelijk en snel terug te vinden in Schrijfstandaard. Het boek bevat ook concrete aanwijzingen...

Hoe zit het nu precies met de d's en de t's in werkwoorden? Wanneer schrijft men woorden aan elkaar? Wat zijn de regels voor hoofdlettergebruik? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen is makkelijk en snel terug te vinden in Schrijfstandaard. Het boek bevat ook concrete aanwijzingen om grammaticale fouten te vermijden. Dit naslagwerk hoort dan ook op ieder bureau te liggen. Foutloos schrijven? Schrijfstandaard is de oplossing.

Meer Minder

Boekinformatie

Auteurs:
M. de Groot en H. Houët
ISBN:
9789491743221
Omvang:
67 pagina's
Vakgebied:
Communicatie
Beschikbaar:
1 september 2014
Prijs:
€ 15,40
Recensies

Titel: Schrijfstandaard

ISBN: 9789491743221

Auteur: M. de Groot en H. Houët

Recensent: Drs. Sasja E.A. Nicolai

De belangrijkste spellingregels samen met aanwijzgingen om veel gemaakte grammaticale fouten te vermijden in een handig gidsje. Bedoeld voor mensen in organisaties die correct willen schrijven. Ze krijgen antwoord op vragen over juist gebruik van d's en de t's, aan elkaar schrijven, hoofdlettergebruik, verbindingsstreepje, tram en apostrof, achtervoegsels, leestekends en dergelijke. Elk spellingsonderdeel zit achter een apart tabblad, wat het opzoeken gemakkelijk maakt. De vormgeving is basic. Het papier is eenzijdig bedrukt, sommige pagina's zijn er vol, terwijl andere juist erg wit zijn. Het papier is dun, de tabjes vertonen snel ezelsoren. Met spiraalrug.

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Vraag de catalogus aan

 

 Bent u geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op uw gemak ons aanbod.

Direct aanvragen