Duidelijke taal
Ondertitel:
Praktische tools voor effectieve communicatie op de werkvloer
Auteurs:
Marieke Gerritsen
Bindwijze:
Paperback
Druk:
1e druk
ISBN:
9789491743078
Prijs:
€ 41,15
Direct bestellen
Samenvatting:
'Duidelijke taal' is een boek over communicatie dat lekker leest en niet taai en langdradig is, maar vol staat met tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen. Het boek richt zich tot alle volwassenen die werk, privéleven en studie (of persoonlijke ontwikkeling) willen combineren en hun tijd effectief moete...

'Duidelijke taal' is een boek over communicatie dat lekker leest en niet taai en langdradig is, maar vol staat met tips en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen. Het boek richt zich tot alle volwassenen die werk, privéleven en studie (of persoonlijke ontwikkeling) willen combineren en hun tijd effectief moeten inzetten.

In 'Duidelijke taal' worden de belangrijkste communicatiethema's met situaties uit de praktijk tot leven gebracht. En dat maakt het een verfrissend leerboek waar je je niet doorheen hoeft te worstelen, maar waar je wel veel van opsteekt!

Na het lezen van dit boek kan je beter communiceren met collega's, leidinggevenden en derden. Je leert op correcte wijze te overleggen en vergaderen, diverse gesprekstechnieken effectief toe te passen, heldere feedback te geven, goed om te gaan met conflicten en beter om te gaan met e-mail- en telefoonverkeer.

Ieder hoofdstuk heeft een herkenbare indeling:
· In de praktijk: een beschrijving van een herkenbare situatie op de werkvloer.
· Toolbox: handige theorie en adviezen waarmee je direct aan de slag kunt.
· Zo kan het ook: een vernieuwde blik op de praktijksituatie.
· Vragen: prettig om te controleren of je alles hebt begrepen en onthouden.

Meer Minder

Boekinformatie

Marieke Gerritsen
ISBN:
9789491743078
Omvang:
205 pagina's
Vakgebied:
Communicatie
Beschikbaar:
E-book ISBN: 9789055163199
Prijs:
€ 41,15
Auteurs
IMG_5516

Marieke Gerritsen

Marieke Gerritsen werkt als zelfstandig tekstschrijver en communicatietrainer. Een combinatie die ze niet alleen heel erg leuk vindt, maar die haar ook sterker maakt als schrijfster van lesmateriaal. Na haar studie Nederlandse taal en letterkunde heeft ze gewerkt als docent, opleidingsconsultant en programmamanager. En overal was ze 'de vrouw van de lekkere teksten'. Want daar is ze goed in: het schrijven van pakkende, sprekende en vlotte teksten.

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen