OMS_Millennials_5mm_DRUK_v3
Ondertitel:
Een HRM-perspectief op aantrekkelijk werkgeverschap
Auteurs:
Karin Manuel
Bindwijze:
Ingenaaid
Druk:
1ste
ISBN:
9789491743658
Prijs:
€ 30,95
Direct bestellen
Samenvatting:
Dit boek gaat over een steeds grotere groep op de arbeidsmarkt. Het zijn de millennials, geboren tussen 1980 en 2000. Over 10 jaar vormen zij maar liefst 75% van de totale beroepsbevolking. Millennials kiezen primair voor uitdagend werk en niet voor een werkgever. ...

Dit boek gaat over een steeds grotere groep op de arbeidsmarkt. Het zijn de millennials, geboren tussen 1980 en 2000. Over 10 jaar vormen zij maar liefst 75% van de totale beroepsbevolking.

Millennials kiezen primair voor uitdagend werk en niet voor een werkgever.

Daarom is het voor werkgevers een uitdaging om millennials aan zich te verbinden. Millennials laten zich niet verleiden door een mooi salaris. Zij willen opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en ontvangen graag continu feedback. 'Lifelong learning' is voor millennials 'a way of life'. Zij zoeken coaching en inspiratie in leidinggevenden en werken bij voorkeur op een informele manier samen in een platte organisatie.

Veel organisaties hebben nog een lange weg te gaan, willen zij voor millennials een aantrekkelijke werkgever zijn. Organisaties hebben millennials keihard nodig om toekomstbestendig te zijn en te blijven.

De komst van hoogopgeleide millennials in organisaties verandert de dynamiek op de werkvloer. Millennials doorbreken de status quo, zijn wegbereiders, voor de generatie na hen én voor hun voorgangers!

De vraag wat organisaties kunnen doen om een aantrekkelijk werkgever voor millennials te zijn, is daarom actueel en speelt in dit boek de hoofdrol.

Meer Minder

Boekinformatie

Karin Manuel
ISBN:
9789491743658
Omvang:
116 pagina's
Vakgebied:
HRM en personeel
Beschikbaar:
26-01-2017
Prijs:
€ 30,95
Auteurs
Karin

Karin Manuel

Dr. Mr. Karin Manuel heeft vanaf 1999 verschillende rollen vervuld op het terrein van hrm bij diverse organisaties in de non-profitsector. Zij is in 2013 gepromoveerd in de Sociale Wetenschap met als thema het organiseren en managen van succes in organisaties. Karin is lector bij NCOI en heeft daarnaast een adviesbureau, MMCT, op het gebied van organisatieontwikkeling en hrm.

Lees hier de blog van Karin.

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Vraag de catalogus aan

 

 Bent u geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op uw gemak ons aanbod.

Direct aanvragen