Handboek-Financiele-Markten
Ondertitel:
Instrumenten, partijen en marktwerking
Auteurs:
Jac Besuijen en Pieter van Hoeken
Bindwijze:
Paperback
Druk:
2de
ISBN:
9789055162826
Prijs:
€ 65,50
Direct bestellen
Samenvatting:
Risico's ombuigen naar tactische kansen? Dit boek biedt u een goed beeld van het instrumentarium dat financiële instellingen daarbij ter beschikking staat. Zo krijgt u nóg meer inzicht in alle aspecten van de financiële markten. Van 'funded' instrumenten als aandelen, obligaties, deposito's en securisaties, tot 'unfunded' instru...

Risico's ombuigen naar tactische kansen? Dit boek biedt u een goed beeld van het instrumentarium dat financiële instellingen daarbij ter beschikking staat. Zo krijgt u nóg meer inzicht in alle aspecten van de financiële markten. Van 'funded' instrumenten als aandelen, obligaties, deposito's en securisaties, tot 'unfunded' instrumenten als opties, futures, forwards en rente-, valuta-, en kredietswaps. Uiteraard bespreekt het handboek ook de rol van de internationale toezichthouders. Dankzij een uitgebreid register is het boek uitstekend bruikbaar in de praktijk en kan het dienst doen als handig naslagwerk bij tal van opleidingen.

Meer Minder

Boekinformatie

Jac Besuijen en Pieter van Hoeken
ISBN:
9789055162826
Omvang:
416 pagina's
Vakgebied:
Bank- en verzekeringswezen
Beschikbaar:
2011
Prijs:
€ 65,50
Auteurs
def-person1

Jac Besuijen en Pieter van Hoeken

Jac Besuijen en Pieter van Hoeken werken beiden al jarenlang in het vakgebied financiële markten en risk management. In dit handboek hebben zij hun ruime praktijkervaring op verschillende gebieden weten te bundelen tot een compleet en uniek overzicht.

Wellicht ook interessant voor u

Zorgplicht loont

Silvia Janssen en Dik van Velzen

€ 37,60

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen