HoeLopenDeHazen_Doos_2018_HR
Ondertitel:
Het spel over politiek-bestuurlijke sensitiviteit
Auteurs:
Linda Ho
Taal:
Nederlands
Bindwijze:
n.v.t
Druk:
2e druk 2018
ISBN:
9789491743825
Prijs:
€ 44,95
Direct bestellen
Samenvatting:
Hoe lopen de hazen? Het spel over politiek-bestuurlijke sensitiviteitWerken bij de overheid betekent opereren in een politiek-bestuurlijke omgeving. In deze omgeving zijn er veel situaties waarin belangen en doelen van bestuurders, politiek, samenwerkingspartners, collega's en van jezelf, flink uiteenlopen.Om invloed uit te oefe...

Hoe lopen de hazen? Het spel over politiek-bestuurlijke sensitiviteit

Werken bij de overheid betekent opereren in een politiek-bestuurlijke omgeving. In deze omgeving zijn er veel situaties waarin belangen en doelen van bestuurders, politiek, samenwerkingspartners, collega's en van jezelf, flink uiteenlopen.

Om invloed uit te oefenen heb je het vermogen nodig om tussen die belangen door te laveren. Hoe beweegt u zich binnen de verschillende arena's in het politiek-bestuurlijke domein? Weet u hoe de hazen lopen?

Het spel 'Hoe lopen de hazen?' zet aan tot nadenken over de politiek-bestuurlijke omgeving waarbinnen u opereert. Door het spelen van dit spel krijgt u inzicht in uw politiek-bestuurlijke sensitiviteit. U kunt het spel alleen spelen of samen met uw collega's.
Meer Minder

Boekinformatie

Linda Ho
ISBN:
9789491743825
Vakgebied:
Juridisch
Beschikbaar:
2018
Prijs:
€ 44,95
Auteurs
Linda Ho

Linda Ho

Linda Ho is oprichter van trainings- en adviesbureau Innovision Consult. Ze is expert op het gebied van gedrags- en cultuurverandering, leiderschap, samenwerking en lerende organisaties. Daarnaast is ze Tai Chi- en Qi Gong-leraar.

Aanvullend

Linda Ho over Hoe lopen de hazen?, bekijk de video hier

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen