Boek-Integratie Innovatie zorg welzijn_voorzijde
Auteurs:
Roelof Ettema, Lilian Beijer … Meer
Druk:
1ste, 2021
ISBN:
9789055163304
Prijs:
€ 39,95
Direct bestellen
Samenvatting:
Wil jij als aankomend of praktiserend professional in zorg en welzijn het verschil maken? Ben jij een gamechanger? Dan is dit boek er voor jou. Het helpt je om bij te dragen aan de enorme uitdaging  waar we voor staan: waardegedreven innovaties doorvoeren in het belang van een toekomstbestendige herinrichting van zorg en we...

Wil jij als aankomend of praktiserend professional in zorg en welzijn het verschil maken? Ben jij een gamechanger? Dan is dit boek er voor jou. Het helpt je om bij te dragen aan de enorme uitdaging  waar we voor staan: waardegedreven innovaties doorvoeren in het belang van een toekomstbestendige herinrichting van zorg en welzijn.

Integratie en innovatie in zorg en welzijn geeft jou als hbo- of masterstudent, of als praktiserend professional in zorg of welzijn, inspiratie en inzichten in mogelijkheden om te innoveren in deze maatschappelijke sectoren. Je zult kennisnemen van theoretische inzichten, maar vanuit je rol als professional ook van praktijkervaringen aan de hand van casuïstiek. Je krijgt daarmee handvatten om de kans op succesvolle implementaties in de vaak weerbarstige praktijk te vergroten.

In dit boek belichten verschillende auteurs de veelzijdigheid en complexiteit van innoveren vanuit verschillende perspectieven. Het zal je helpen om als (aankomend) professional in zorg of welzijn over de grenzen van je vak heen te kijken. Innoveren vraagt immers om integratie van kennis, kunde en belangen.

Meer Minder

Boekinformatie

Roelof Ettema, Lilian Beijer
ISBN:
9789055163304
Omvang:
274
Vakgebied:
Zorg en welzijn
Prijs:
€ 39,95
Auteurs
Roelof Ettema Elevate_20150518_highres_12 foto

Roelof Ettema

Dr. Roelof Ettema is verpleegkundige, verplegingswetenschapper, heeft een bedrijfskundige achtergrond en is klinisch epidemioloog. Als medeoprichter van de Master Innovatie in Zorg en Welzijn is hij gespecialiseerd in integratie van zorgservices en het ontwerpen en organiseren van het personaliseren van zorg aan burgers/cliënten/patiënten (BCP's) met complexe zorg en welzijnsvragen. Roelof geeft leiding aan de promovendi en doctorate opleiding ‘Leiderschap in Complexe Verandering’ en aan de onderzoeksgroep 'Gepersonaliseerde Integrale Zorg' met 7 postdoc-onderzoekers en 10 promovendi die in vier onderzoekslijnen 'integratiekennis' opdoen om gepersonaliseerde zorg mogelijk te maken. De beide opleidingen en de onderzoeksgroep maken onderdeel uit van het Instituut voor Verpleegkundige Studies van de Hogeschool Utrecht waar Roelof als hoofddocent aan verbonden is.

Lilian Beijer-min

Lilian Beijer

Dr. Lilian Beijer is van origine logopedist en taal- en spraakpatholoog en heeft ruime ervaring met interdisciplinaire samenwerking binnen de neurorevalidatie. Zij promoveerde in 2012 aan de Radboud Universiteit op haar onderzoek naar de potentie van een webapplicatie voor spraaktraining voor patiënten met Niet Aangeboren Hersenletsel. Zij is werkzaam op de Sint Maartenskliniek in Nijmegen en maakt als beleidsadviseur eHealth deel uit van het innovatieteam van dit gespecialiseerde ziekenhuis voor houding en beweging. Als associate lector Werkzame Factoren in Fysiotherapie en Paramedisch Handelen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen vervult zij tevens een verbindende rol tussen zorg, onderzoek en hoger onderwijs, met zorgtechnologie als aandachtsgebied. Daarnaast is zij als universitair docent Health & Innovation verbonden aan de masterspecialisatie Science Management & Innovation van de Radboud Universiteit en is zij gastdocent van het Global en Sustainable Business Program aan de EDHEC Business School in Lille (FR).

Aanvullend

Roelof Ettema over Integratie en innovatie in zorg en welzijn

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen