Geroteerde cover_persoonlijke_effectiviteit
Ondertitel:
Jouw route naar succes!
Auteurs:
Kiki Eikhout
Bindwijze:
Paperback
Druk:
2de, 2017
ISBN:
9789491743757
Prijs:
€ 41,15
Direct bestellen
Samenvatting:
Kiki werkt dagelijks met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Ze willen graag assertiever worden, resultaatgerichter, meer lef hebben, beter met tegenslag en veranderingen om kunnen gaan, de balans vinden tussen privé en werk, met passie werken, happy zijn in hun organisatie en leven. Ze willen toegerust z...
Kiki werkt dagelijks met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Ze willen graag assertiever worden, resultaatgerichter, meer lef hebben, beter met tegenslag en veranderingen om kunnen gaan, de balans vinden tussen privé en werk, met passie werken, happy zijn in hun organisatie en leven. Ze willen toegerust zijn voor de toekomst en aan het roer staan van hun eigen loopbaan en hun eigen leven. Kortom: ze zoeken naar persoonlijk succes in hun leven.
 
In dit boek geeft zij niet alleen handreikingen, maar houdt ze ook spiegels voor. Ze kan lezers begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei, maar het is hun eigen taak en keuze om daadwerkelijk te veranderen. Zij zijn de enigen die dat kunnen bewerkstelligen. En dat geldt ook voor jou!
 
Je vindt in dit boek praktische, eenvoudige modellen, die je aan de hand van refl ectieve vragen inzicht geven in je eigen gedrag. Daarnaast vind je een keur aan praktijkverhalen van medewerkers in organisaties. Een feest van herkenning!
 
Succes bij je persoonlijke reis door dit boek!
 
 
Inhoudsopgave
 
Voorwoord
Inleiding
 
Trede 1 - Kijk in de spiegel
1. Wie ben je?
2. Waarom doe je het?
 
Trede 2 - Jouw route naar persoonlijke effectiviteit
3. Waar wil je naar toe?
4. Wat houdt je tegen?
 
Trede 3 - Succesvol zijn
5. Hoe overleef je in jouw omgeving?
6. Jij succesvol aan het roer van je eigen leven.
Meer Minder

Boekinformatie

Kiki Eikhout
ISBN:
9789491743757
Omvang:
232 pagina's
Vakgebied:
Communicatie
Beschikbaar:
ook als e-pub met ISBN: 9789491743870
Prijs:
€ 41,15
Auteurs
Kiki Eikhout

Kiki Eikhout

Kiki Eikhout is zelfstandig trainer en coach. Zij begeleidt vele managers en medewerkers van organisaties op hun weg naar persoonlijk succes. Reflectief, confronterend en met humor houdt zij cursisten spiegels voor die leiden tot zelfinzicht en persoonlijk resultaat.

Aanvullend

Kiki Eikhout over Persoonlijke effectiviteit, bekijk de video hier

Voor aanvullend materiaal kunt u een e-mail sturen naar info@conceptuitgeefgroep.nl

Recensies

Recensie

Door: NBD Biblion, R.J. Blom

In dit boek gaat het om zelfkennis, motieven, talenten en drijfveren. De auteur toont de door haar opgedeelde levensfasen in 'planetenjaren': in de fase 7-14 jaar is Mercurius aan zet, in de fase 21-28 jaar bepalen Venusjaren je ontwikkeling enzovoort.

Uitvoerig komen talenten en kwaliteiten ter sprake: zijn die aangeleerd of aangeboren? Het boek bevat vele korte interviews met personen die zich niet zo prettig voelden en zich later, met behulp van krachtgevende gedachten, alsnog 'terugvonden'. Ook komen bekende succesverhalen ter sprake, hoe je kunt omgaan met je passie en talrijke adviezen over hoe je gebruik kunt maken van lef en moed.

Het boek met kleurenfoto's en illustraties vormt een uitgebreide 'peptalk' gericht op de wat onzekere lezers. Natuurlijk zijn de adviezen het waard om gelezen te worden, maar het is niet eenvoudig om 'succesvol je gedachten te veranderen' (advies bladzijde 143). Maar wie  nog aan het begin van een nieuwe fase in zijn/haar leven staat, wordt wellicht gestimuleerd door dit ondersteunde boek. Sterk uitgebreide en geactualiseerde editie. 

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen