9789055163328_Cover_Projectmanagement en Agile in de praktijk-voorkant
Auteurs:
Ed Schouten
Druk:
1ste, 2021
ISBN:
9789055163328
Prijs:
€ 49,95
Direct bestellen
Samenvatting:
Er is niet één aanpak die voor alle projecten en veranderingsinitiatieven van toepassing is. Het ene project is klein en simpel, het andere groot en complex. Het ene project heeft een duidelijk resultaat en verandert onderweg nauwelijks, het andere vormt zich stapsgewijs en past zich constant aan. Elk project vraagt daarom om ee...

Er is niet één aanpak die voor alle projecten en veranderingsinitiatieven van toepassing is. Het ene project is klein en simpel, het andere groot en complex. Het ene project heeft een duidelijk resultaat en verandert onderweg nauwelijks, het andere vormt zich stapsgewijs en past zich constant aan. Elk project vraagt daarom om een specifieke aanpak, maar welke kies je dan?

Projectmanagement en Agile in de praktijk gaat daarom niet over één aanpak, maar neemt de praktijk van vandaag en morgen als uitgangspunt en biedt het beste van de verschillende projectmethoden en raamwerken. Wat zijn de krachtige essenties? Wanneer en hoe pas je welke aanpak toe? Zijn ze te combineren?  En wat zijn de nieuwste inzichten in de gedragscompetenties die je nodig hebt om binnen deze verschillende contexten projecten succesvol uit te voeren?

Dit boek is geschreven in samenwerking met projectorganisaties vanuit verschillende branches, die dagelijks met de voeten in de ‘projectklei’ staan. Daardoor is het direct toepasbaar, of je nu projectleider, projectmanager, product owner, scrum master, opdrachtgever, projectondersteuner of programmamanager bent. Ook geeft het boek genoeg diepgang voor verdere certificering op onder andere IPMA®, PRINCE2® en Agile Scrum.

Meer Minder

Boekinformatie

Ed Schouten
ISBN:
9789055163328
Omvang:
436 pagina's
Vakgebied:
Projectmanagement
Prijs:
€ 49,95
Auteurs
Ed_Schouten

Ed Schouten

Projectmatig werken en denken zit in Ed’s DNA. Hij is ervan overtuigd dat elke context van een project vraagt om een eigen aanpak: gezond verstand, projectmanagement of Agile. Hij doet het gewoon. Ed helpt organisaties met vraagstukken over projecten als projectverbeteraar en staat regelmatig met zijn schoenen in de ‘projectklei’. Daarnaast traint, coacht en certificeert hij mensen op projectmanagement en Agile. Voor NCOI is Ed de kerndocent voor projectmanagement. Ed is tevens auteur van Projectmatig werken in de praktijk en Projectmanagement en Agile in de praktijk en is een veel gevraagd spreker als het gaat over projecten. Zijn ideaal? Een wereld waarin iedereen projectmatig en agile werken in zijn rugtas heeft. ‘Dan heb je lol in je werk en slaap je ’s-nachts heerlijk.’

Aanvullend

Ed Schouten over Projectmanagement en Agile in de praktijk

 

Wellicht ook interessant voor u

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen