Zorgplicht
Auteurs:
Silvia Janssen en Dik van Velzen
Bindwijze:
Gebonden
Druk:
1e
ISBN:
9789491743306
Prijs:
€ 37,60
Direct bestellen
Samenvatting:
De financiële branche worstelt enorm met de invulling van wet- en regelgeving rond zorgplicht en beloning. Veel financieel dienstverleners experimenteren met urendeclaraties, serviceabonnementen, vaste tarieven en allerlei hybride vormen. In de praktijk doemen bij ieder beloningsm...

De financiële branche worstelt enorm met de invulling van wet- en regelgeving rond zorgplicht en beloning. Veel financieel dienstverleners experimenteren met urendeclaraties, serviceabonnementen, vaste tarieven en allerlei hybride vormen. In de praktijk doemen bij ieder beloningsmodel vragen op als: Hoe bepaal ik een eerlijke prijs voor de diensten die de intermediair verleent? Welke mogelijkheden zijn er om nazorg op een effi ciënte manier te organiseren? Hoe ga ik om met een klant die niet (voldoende) meewerkt? Wie is er verantwoordelijk voor de zorgplicht als er meer financieel dienstverleners bij zijn betrokken? Zorgplicht loont! biedt de helpende hand bij dergelijke praktijkvragen. Aan de hand van best practices, wet- en regelgeving en uitspraken van geschillencommissies en rechters over zorgplicht en beloning komen de belangrijkste zorgplicht- en beloningsaspecten aan bod.

Meer Minder

Boekinformatie

Silvia Janssen en Dik van Velzen
ISBN:
9789491743306
Omvang:
256 pagina's
Vakgebied:
Bank- en verzekeringswezen
Prijs:
€ 37,60
Auteurs
def-person1

Silvia Janssen en Dik van Velzen

Drs. Silvia Janssen is adviseur Compliance bij Oostdam & Van den Eijkel. Mr. Dik van Velzen is senior adviseur bij NIBE-SVV. Beiden hebben jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche. Zij worden bijgestaan door een deskundige redactieraad, waarin onder andere AFM, Verbond van Verzekeraars, FFP en Stichting Excellent Adviseren zitting hebben.

Wellicht ook interessant voor u

Zorgplicht loont

Silvia Janssen en Dik van Velzen

€ 37,60

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen