Concept uitgeefgroep start nieuwe serie bedrijfskundige studieboeken voor hoger onderwijs

01 juni 2011

PERSBERICHT:

10 juni 2011

In juni verschijnt Bedrijfseconomie voor de manager, de eerste uitgave van Concept uitgeefgroep; specialist in bedrijfskundige studieboeken. Deze eerste uitgave zal snel worden gevolgd door drie titels in de vakgebieden management en organisatie, personeelsmanagement en arbeidsrecht. De studieboeken van Concept zijn speciaal geschreven en ontwikkeld voor studenten en lezers die vanuit een breder managementperspectief kijken naar bedrijfskundige thema’s in en rondom de eigen organisatie.

Uitgever Jolijn van Eunen: "De ondernemende student van vandaag stelt hoge eisen aan zijn studiemateriaal: praktijkgericht, overzichtelijk en geschreven voor de professional. Concept uitgeefgroep biedt juist dit soort studieboeken voor het hoger onderwijs, geschreven vanuit een bedrijfskundig perspectief. Hierdoor hoeft een student bedrijfskunde bijvoorbeeld niet te weten hoe hij een balans moet invullen, maar wel waar hij de verschillende posten kan vinden en hoe hij de balans kan gebruiken bij het nemen van managementbeslissingen."

Prof. Dr. Jan Eppink: "Als auteur is het een enorme uitdaging om een goede basis te leggen voor bedrijfskundigen. Deze generalisten werken namelijk met vele disciplines. De kunst is om de kennis die nodig is per discipline te definiëren, daarna te integreren in het bredere managementperspectief en als laatste zo te structureren dat deze makkelijk wordt opgenomen en gebruikt."

De auteurs van Concept zijn allen werkzaam in de praktijk en hebben ruime ervaring in het hoger onderwijs. De boeken van Concept uitgeefgroep zijn bondig, duidelijk gestructureerd en professioneel van toon. De website www.conceptuitgeefgroep.nl geeft een volledig overzicht van de verwachte titels.

Over Concept uitgeefgroep

Concept uitgeefgroep is een zelfstandige uitgeverij. Omdat de voorgeschreven studieboeken niet altijd pasten bij het onderwijs voor volwassenen en werkenden, heeft NCOI Opleidingsgroep in 2009 het initiatief genomen voor deze uitgeverij. Nu staat Concept op eigen benen en publiceert boeken voor het hoger onderwijs, of dit nu voltijd- of deeltijdonderwijs is. Concept werkt nog steeds samen met NCOI, waardoor waardevolle informatie over de eisen van modern onderwijs regelmatig worden gedeeld.

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen