Concept uitgeefgroep verdubbelt fonds

20 augustus 2012

Net als in 2011 zijn er ook dit jaar weer 4 boeken toegevoegd aan het educatieve fonds van Concept uitgeefgroep. Hiermee zijn de uitgaven van Concept verdubbeld. In januari van dit jaar verscheen Bedrijfscommunicatie voor de manager, geschreven door Arno van Doorn, Godfried Janssen, Désirée van Osch en Marten Waardenburg. Op vrijdag 17 augustus zijn daarnaast de volgende titels verschenen:

Prof. dr. A. J. Cozijnsen vertelt: "Ik ben jarenlang als auteur bij diverse uitgevers betrokken geweest, maar Concept uitgeefgroep beschouw ik zeker als een waardevolle aanvulling op het aanbod binnen de uitgeversbranche in Nederland. Concept is voor het onderwijs onontbeerlijk: de uitgever stuurt aan op heldere theorieën, veel actualiteit en bovenal praktijkgerichte informatie."

Reguliere en particuliere opleiders schrijven voor

Zowel vanuit reguliere hbo-opleidingen als particuliere opleiders is er veel belangstelling voor de uitgaven van Concept uitgeefgroep. Mede door de focus op praktijkgerichte informatie en voldoende casuïstiek is ook het deeltijdonderwijs zeer geïnteresseerd. Zo gebruiken NCOI Opleidingsgroep, IBO Business School en Business School Nederland de uitgaven van Concept binnen hun volwassenenonderwijs. Van de reguliere hogescholen schrijven op dit moment de HAN en Hogeschool Windesheim hun studenten verschillende uitgaven van Concept uitgeefgroep voor.

Jolijn van Eunen, uitgever bij Concept uitgeefgroep vertelt: "Het was spannend om in 2011 de eerste 4 boeken te presenteren, maar nog spannender is het de ervaringen te horen van docenten en studenten met deze titels. Dan is het zeer fijn positieve reacties te horen."

Dynamische uitgeefgroep

Concept uitgeefgroep is het laatste jaar veranderd van een beginnende uitgeverij in een drukke en dynamische uitgeefgroep. "Eerst lag de focus alleen op het uitbrengen van de eerste boeken, nu gebeurt alles naast elkaar: sales en marketing van het huidige fonds, publiceren van nieuwe titels en het aantrekken van nieuwe auteurs voor de projecten die weer op stapel staan. En dan vergeet ik bijna nog de samenwerking met het boekenplatform Yindo. Een stuk drukker dus, maar ook een stuk dynamischer!", aldus Jolijn van Eunen.

Over Concept uitgeefgroep

Sinds 2009 is Concept uitgeefgroep een zelfstandige uitgeverij. Aangezien de voorgeschreven studieboeken niet altijd pasten bij het onderwijs voor volwassenen en werkenden, heeft NCOI Opleidingsgroep indertijd het initiatief genomen voor deze uitgeverij. Concept publiceert boeken voor het hoger onderwijs, of dit nu voltijd- of deeltijdonderwijs is. Concept werkt nog steeds samen met NCOI, waardoor waardevolle informatie over de eisen van modern onderwijs regelmatig worden gedeeld.

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen