Q&A Onderzoekend vermogen in de praktijk

09 november 2020

Heb jij als docent vragen over het nieuwe boek Onderzoekend vermogen in de praktijkHet begrip onderzoekend vermogen wordt in steeds meer hogescholen en opleidingen gebruikt, maar wat houdt het nu eigenlijk in en hoe kun je het in het hbo-onderwijs vormgeven? Daarover organiseren we op donderdag 26 november een gratis Q&A. Jij bent er toch ook bij?

Deelnemen

Stel al je vragen over het boek aan de auteurs

Op donderdag 26 november van 15.30 tot 16.30 zitten auteurs Mandy van der Velde, Lisette Munneke en Josje Dikkers klaar om je vragen over hun boek Onderzoekend vermogen in de praktijk te beantwoorden. Of dat nu vragen zijn over wat onderzoekend vermogen precies inhoudt, hoe je het boek het beste kunt inzetten in je les of wat het nut is van onderzoekend vermogen binnen de beroepspraktijk, de auteurs weten als geen ander waar ze het over hebben. Doe je voordeel met hun unieke expertise.

Doe je mee aan de Q&A?

Wil je deelnemen aan onze Q&A Onderzoekend vermogen in de praktijk en zo alles te weten komen over onderzoekend vermogen binnen het hbo? Meld je dan gratis aan voor dit event.

Deelnemen

Q&A Onderzoekend vermogen in de praktijk

Donderdag 26 november

15.30 – 16.30 uur.

Interactief

Dit is een interactief webinar. Dat betekent dat je tijdens de live-uitzending vragen kunt stellen. Heb je nu al vragen? Stel ze gelijk bij je aanmelding! Dan kunnen we ze mogelijk al verwerken in de webinar.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Q&A Onderzoekend vermogen in de praktijk of heb je vragen over een van onze andere studieboeken? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen