Neyenrode en HAN gaan voor Bouwstenen van management en organisatie

20 november 2020

Maar liefst twee onderwijsinstellingen gaan dit najaar aan de slag met dit mooie studieboek, dat zich onderscheidt door een heldere opbouw in theorie, uitgebreide cases en aanvullende artikelen. Neyenrode Business Universiteit zet het boek in bij het pre-mastervak Organizational Behaviour en Professional Judgement van de opleiding Accountance, nadat ze het al eerder had ingezet voor een M&O-vak op bachelorniveau. Bij Hogeschool Arnhem en Nijmegen gebruiken ze het boek dit najaar voor het eerst.

De succesvolle organisatie als gebouw

Goedwerkende, succesvolle organisaties komen niet toevallig tot stand. Om goed te functioneren en te slagen, moeten veel dingen tegelijk goed gaan. Bij een stevig en mooi ontworpen gebouw zijn alle onderdelen goed op elkaar afgestemd. De afmetingen kloppen, de verhoudingen zijn goed en de materiaalkeuze is doordacht. Het gebouw als geheel is perfect ontworpen volgens de wensen en gebouwd volgens de tekening.

Auteurs Jan Eppink, Gert-Jan Melker en Peter Tak laten op inzichtelijke wijze zien dat een succesvolle organisatie te vergelijken is met een gaaf gebouw. Alleen de bouwstenen verschillen. Een compleet studieboek voor elke M&O-student.

Bekijk het boek

Heeft u vragen?

Concept uitgeefgroep komt graag in contact met u.

Concept_promotie nieuwe catalogus LP_210x210

Vraag de catalogus aan

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Concept uitgeefgroep? Bekijk op je gemak ons aanbod:

Direct aanvragen