Projectmanagement en Agile in de praktijk

Er is niet één aanpak die voor alle projecten en veranderingsinitiatieven van toepassing is. Het ene project is klein en simpel, het andere groot en complex. Het ene project heeft een duidelijk resultaat en verandert onderweg nauwelijks, het andere vormt zich stapsgewijs en past zich constant aan. Elk project vraagt om een specifieke aanpak, maar welke kies je dan?
book cover
Nu
Leverbaar

Over dit boek

Dit boek gaat daarom niet over één aanpak, maar neemt de praktijk van vandaag en morgen als uitgangspunt en biedt het beste van de verschillende projectmethoden en raamwerken. Wat zijn de krachtige essenties? Wanneer en hoe pas je welke aanpak toe? Zijn ze te combineren? En wat zijn de nieuwste inzichten in de gedragscompetenties die je nodig hebt om binnen deze verschillende contexten projecten succesvol uit te voeren?

Projectmanagement en Agile in de praktijk is geschreven in samenwerking met projectorganisaties vanuit verschillende branches, die dagelijks met de voeten in de 'projectklei' staan. Daardoor is het direct toepasbaar, of je nu projectleider, projectmanager, product owner, scrum master, opdrachtgever, projectondersteuner of programmamanager bent. Ook geeft het boek genoeg diepgang voor verdere certificering op onder andere IPMA®, PRINCE2® en Agile Scrum.

Voor wie is dit boek?

Project manager

Scrummaster

Product owner

Opdrachtgever

Gratis beoordelingsexemplaar aanvragen

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen.

Over Concept uitgeefgroep

Concept uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken voor professionals die een leven lang blijven ontwikkelen. Ben je docent en wil je jouw studenten optimaal begeleiden in hun beroepsontwikkeling? Onze boeken sluiten aan op jouw behoefte.

Bij het ontwerpen van onze studieboeken vormen professionals en de praktijk waarin zij (gaan) werken altijd het uitgangspunt. De theorie in onze studieboeken wordt verrijkt met voorbeelden en cases, waarmee studenten kunnen oefenen. Zo komt de stof echt tot leven, wat toepassing in de praktijk vergemakkelijkt. Ieder hoofdstuk is bovendien voorzien van een handige samenvatting en op onze website is extra studiemateriaal te downloaden. Ons aanbod aan studieboeken is zeer breed: van management en bedrijfskunde tot social work. Wij nodigen je dan ook van harte uit onze catalogus aan te vragen.

info@conceptuitgeefgroep.nl | 035 - 7506 117